KÖPVILLKOR

KÖPVILLKOR FÖR LUKSUSBABY A/S

Allmänt
Luksusbaby.se ägs och drivs av Luksusbaby A/S, CVR 37757519, Porsborgparken 15, 9530 Støvring, Danmark. Telefonnummer; 0844 689 726, e-post: Info@luksusbaby.se.
Nedanstående allmänna försäljnings- och leveransvillkor är gällande för alla leveranser från Luksusbaby.se.

Priser och betalning
Alla priser på Luksusbaby.se – På webadressen https://luksusbaby.se – är alltid inklusive moms.

För att handla på Luksusbaby.se ska du ha fyllt 18 år, och ha ett giltigt betalkort som vi accepterar. Är du inte över 18 år kan du dock handla ändå, om du har din målsmans tillstånd eller i övrigt har juridisk rätt till att ingå köpet.

Du kan beställa dina varor online och betala med VISA, Mastercard, Klarna, PayPal, Apple Pay, och Google Pay. Vi tar inga kortavgifter.

När du har gjort din beställning får du en orderbekräftelse på e-post, beloppet dras från kortet när ordern är skickat. 

Betalar du med PayPal, läs mer om reglerna på PayPals hemsida.

Förbehåll tas alltid för tekniska fel, skrivfel, slutsålda varor, prisförändringar från leverantörer samt förändringar i valuta eller skatter.

Klarna Faktura.
När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 14 dagar från dess att vi skickat varorna. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.

Om du tidigare valt att ansluta dig till tjänsten Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura i enlighet med de villkor som gäller för Månadsfaktura

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. Vi informerar inte banker eller andra långivare om en eventuell kreditupplysning, och det påverkar inte heller din kreditvärdighet/score. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, eller på vår hemsida, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. Vi kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om vår delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta oss med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, i Dataskyddsinformationen.

Reservation av belopp

Betalar du med ett internationellt betalkort, reserveras beloppet direkt. Pengarne är reserverade på ditt kort eller konto tills:

  1. Vi drar beloppet, når vi skicker dina varor, eller
  2. Tills att pengarna blir frigivna enligt avtal med din bank/utfärdare av kortet

Ovenstående gäller för MasterCard, VISA och Google pay.
Reservationen på kortet gäller i max 7 vardagar.
Du kan läsa mera om reglerna for ditt specifika kort hos din bank/utfärdare av kortet.

Presentkort och tillgodokvitto.
Det är möjligt att köpa presentkort i båda våra fysiska butiker och i webbshoppen. Vid köp via webbshoppen tillkommer det aldrig frakt på presentkort, eftersom det också kan skickas elektronisk eller skrivas ut direkt från hemsidan.

Presentkort och tillgodokvitto är giltiga i 5 år från datumet det utfärdades. Presentkort och tillgodokvitto kan användas båda online på Luksusbaby.se, och i våra fysiska butiker i Aalborg och Aarhus.

Presenter.
Vi erbjuder presentinslagning båda vid avhämtning och beställningar online. Presentinslagning erbjuds endast på artiklar som har ett värde över 100kr.
Info om returnering av presenter kan läsas i vår returpolicy här

PriceRunner Köpgaranti
Ditt köp hos oss omfattas gratis av PriceRunner Köpgaranti. Det ger dig upp till 50.000 kronor om något skulle gå snett. För att omfattas av Köpgarantin så behöver du vara registrerad medlem på PriceRunner.

Du som inte redan är medlem hos PriceRunner och besökt oss genom dem kan också ta del av Köpgarantin genom att inom en timme efter ditt köp registrera dig. Att bli medlem hos PriceRunner är gratis och tar bara ett par minuter! Registrera dig för Köpgaranti idag

Om du vill att ditt köp ska omfattas av Köpgarantin så måste din beställning vara addresserad till dig personligen. Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är trasig, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig.

Om något gått fel med ditt köp ersätter Köpgarantin dig för såväl inköpskostnader som fraktkostnader. Du får även ersättning för direkt ekonomisk skada du lidit till följd av felet. Köpgarantin omfattar inte eventuell värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader.

På PriceRunner hittar du en lista på kategorier som ej omfattas samt kompletta finstilta villkor som gäller.

Leverans och transport
Leverans av varor från Luksusbaby.se anses vara utlevererad när konsumenten har mottagit varan. Varor skickas med PostNord, GLS eller DHL. Deadlines och fraktkostnader ser du här. Leveranstid 1–4 vardagar. Leveranstiden på röda dagar, Black Friday och rea kan ta lite längre tid.*Vi reserverar oss för eventuella förseningar med posten.

** Observera att med val av paketombud på stora handelsdagar som exempelvis Black Friday, födselsdag och julhandeln så kan inte Luksusbaby garantera att paketet levereras till det valda postombudet. Paketet kan bli skickat till ett annat postombud om den valda är fullt.

Ångerrätt
När du handlar hos Luksusbaby.se har du 14 dagars ångerrätt. Önskar du att ångra en vara behöver du kontakta oss inom 14 dagar från uthämtningsdatum. Om du har beställt flera olika varor i en order men de levereras enskilt, börjar fristen löpa från den dag du mottar den sista varan. 

Fristen innebär att du inom 14 dagar efter mottagandet har rätt att ge oss besked om att du vill ångra ditt köp.
Du kan skicka ett meddelande via e-post till info@luksusbaby.se, eller använda vår ångerblankett som du hittar längst ner på sidan med köpvillkor. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan. Du kan inte ångra din order enbart genom att undvika att ta emot din beställning utan måste meddela Luksusbaby detta på ett tydligt sätt.

Var uppmärksam på att du själv ska stå för de utgifterna i samband med returneringen av varan.

Returer
Du ska informera oss om din retur på info@luksusbaby.se. Du ska skicka dina returvaror till Luksusbaby så fort som möjligt och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp. Du ska själv stå för utgifterna i samband med returneringen av varan. Du kan använda dig av den medföljande returlabel, eller köpa en ny av oss. Utgifterna till retur av dessa varor kostar 148,95 kr. 

När du sänder en vara i retur är du ansvarig för att varan är ordentligt och tillräckligt packad. Det är du som kund som ansvarar för paketet/varan tills Luksusbaby tar emot den. Spara därför fraktbolagets inlämningskvitto och eventuella spårningsnummer. Du ansvarar för varan från den tidpunkt då varans skickas i retur tills den tas emot av Luksusbaby. Du ska skicka med en kopia av orderbekräftelsen eller annan dokumentation för ditt köp samt ett meddelande om varför du vill ångra ditt köp. Observera att Luksusbaby inte tar emot paket som skickas mot postförskott. Vid retur av större möbler ska du själv stå för fraktkostnaden. Utgifterna till dessa förväntas att kosta max. 500kr. Vet du inte vilket fraktbolag du ska använda kan du kontakta vår kundservice på info@luksusbaby.se, eller på telefon: +46 8 446 897 26 

Återbetalning.
Vid tillfälle av en värdeminskning på varan som du är ansvarig för, drar vi av den på inköpssumman. Du är ansvarig för följande värdeminskningar: varan har använts, varan har blivit skadad medan du har ansvarat för den, du har hanterat varan på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att du ska kunna se varans modell, egenskaper och det sätt som den fungerar på.

Vi kontaktar dig vid eventuell värdeminskning med en kommentar angående vår bedömning.
Vi vill att du skickar varan tillbaka i dess originalförpackning. Saknas originalförpackningen, kan det eventuellt medföra en värdeminskning av varan. 

När Luksusbaby tar emot varan kontrollerar vi den och betalar tillbaka den summa som du har betalat in till oss i samband med köpet. Beloppet förs över till den betalningslösning som du använde vid köpet. Har du till exempel valt att betala med kort gör vi en återbetalning på köpesumman till det betalkort som du använde vid köpet.

Varan skickas till;
Luksusbaby A/S
Porsborgparken 15
9530 Støvring
Danmark

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen. Du kan även ångra ditt köp vid att lämna in dina varor på ovannämnde adress.

Beställningar utanför Danmark.
Luksusbaby tar inget ansvar för eventuell tull, eller andra avgifter, som evt. blir pålagt en vara som är köpt och skickat av Luksusbaby. Denna tull eller avgift betalas av mottagaren.

Reklamation och Garanti.
När du handlar hos oss som kund har du reklamationsrätt i 24 månader. Kontakt oss innan du skickar varan tillbaka, på info@luksusbaby.se.
Är din reklamation berättigad betyder det att vi antigen reparerar varan, skickar en ny vara, återbetalar varan, eller ger avslag i pris på varan, allt avhängigt av situationen. Ansvaret för köp av varor köpt på Luksusbaby.se övergår till dig som kund på leveranstidpunkten. Reklamation och fel vid leverans från Luksusbaby.se ska ske inom skälig tid från det att du upptäckt felet, inom 2 månader räknas alltid som skälig tid.
Det är din uppgift att ange och på förfrågan visa vad felet eller defekten är. Upptäcker du ett fel, ska du snabbt kontakta Luksusbaby.
Är reklamationen berättigat, återbetalar vi dina returkostnader. Vara ska alltid skickas tillbaka i försvarligt emballage. Kom ihåg att få ett kvitto på att du har skickat paketet, så att vi kan återbetala returkostnaderna. 

Varan skickas till: 
Luksusbaby A/S
Porsborgparken 15
9530 Støvring
Danmark

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen. Vid reklamationsärenden ber vi dig skicka en utförlig felbeskrivning och vid instruktion bilder/eller filmklipp som visar felet. Därefter skickar du tillbaka varan med den medföljande retursedel.

Tvist
Vill du som kund klaga över ditt köp, ska du kontakta kundservice på telefon 08 446 897 26, eller via e-post på info@luksusbaby.se.
Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.  Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida, den hittar du här: http://ec.europa.eu/odr.

Verksamhetens juridiske namn: Luksusbaby A/S
Verksamhetens tilltalsnamn: Luksusbaby
Bolagsform: Aktiebolag - A/S
Cvr: 37757519
Etablerings år i Danmark: 2014
Adress: Porsborgparken 15, 9530 Støvring
Telefonnummer: 08 446 897 26 Telefontid: Alla dagar 07.00-23.00
Officiell e-post adress: info@luksusbaby.se
Officiell web-adress: www.luksusbaby.se

Dessa köpvillkor är uppdaterade och ändringarna gäller fr.o.m. 18-07-2021

Ångerblankett
(Detta formulär utfylls och returneras bara om ångerrätten är godkänd)
Till:
Luksusbaby A/S
Porsborgparken 15
9530 Støvring
E-post: info@luksusbaby.se
Jag meddelar härmed att jag frånträder mitt köpeavtal avseende följande varor
_____________________________________

Beställdes den: _______________________________     
Mottogs den: _______________________________

Konsumentens namn: __________________________________

Konsumentens adress:  _________________________________

Konsumentens signatur: _________________________________  
Datum: _________________
(endast om innehållet i formuläret ska skickas i pappersformat)

Luksusbaby’s personuppgiftspolicy
Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter och till vad vi använder dem.

1. ALLMÄNT

1.1 Den här policyn för behandling av personuppgifter (”Personuppgiftspolicyn”) beskriver hur Luksusbaby A/S samlar in och behandlar uppgifter om dig.

1.2 Personuppgiftspolicyn gäller för personuppgifter som du lämnar till oss i samband med att du är i kontakt med Luksusbaby.se eller samarbetspartner. Det kan till exempel vara när du köper en vara hos Luksusbaby.se, skickar en förfrågan till Luksusbaby.se, eller använder Luksusbaby.se webbplats, www.luksusbaby.se, samt när du besöker en av våra 2 fysiska butiker. Luksusbaby Aalborg, och Luksusbaby Aarhus. 

1.3 Luksusbaby är dataansvarig för dina personuppgifter. All kontakt med Luksusbaby kan ske via kontaktupplysningarna under punkt 7. 

2. VILKA PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN, SYFTE MED INSAMLINGEN OCH RÄTTSLIG GRUND FÖR BEHANDLINGEN
2.1 När du besöker Luksusbaby.se, samlar vi automatisk in upplysningar om dig och din användning av Luksusbaby.se. Typiska uppgifter som samlas in är vilken typ av webbläsare du använder och vilka sökord du använder på Luksusbaby.se, din IP-adress, däribland din nätverksplats, samt information om din dator. Dessutom gäller Luksusbaby’s Cookiepolicy när du använder Luksusbaby.se
2.1.1 Syftet är att optimera användarupplevelsen och funktionen av Luksusbaby.se, för att generera användbar och rättvisande statistik, och att besvara dina frågor på vår chattfunktion, samt på bakgrund av de informationer vi får från dig, via din användning av Luksusbaby.se, att företa personlig marknadsföring. Denna behandling av uppgifter är nödvändig för att uppfylla vårt berättigade intresse att kunna förbättra Luksusbaby.se och visa produkter som är relevanta för dig. 

2.1.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är ditt samtycke till vår användning av cookies och dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt a, ditt samtycke till att chatta med vår kundservice och dataskyddsförordningen, artikel 9, stycke 2, punkt a, samt vårt berättigade intresse att förbättra vår webbplats och vara så relevanta i vår marknadsföring som möjligt enligt dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt f.

2.2 När du köper en produkt eller kommunicerar med oss om våra produkter samlar vi in den information som du själv uppger. Detta kan till exempel vara namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningssätt, information om vilka produkter du köper, förfrågningar och reklamationer samt leveransönskemål.

2.2.1 Syftet är att vi ska kunna leverera produkterna som du har beställt och i övrigt fullgöra vårt avtal med dig samt vid behov kunna kontakta dig för att ge relevant information om produkten du har köpt. Vi kan också behandla information om dina köp för att uppfylla lagkrav, bland annat angående återkallande av produkter och för bokföring och redovisning.

2.2.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt b, c och f.

2.3 När du har registrerat dig för att få vårt nyhetsbrev samlar vi in information om ditt namn, din e-postadress och eventuellt ditt mobiltelefonnummer.

2.3.1 Syftet är att uppfylla vårt berättigade intresse att kunna leverera nyhetsbrevet till dig.

2.3.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är ditt samtycke till att ta emot våra nyhetsbrev och dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt a.

2.4 Är du medlem av Luksusbaby’s kundklubb, och företar köp eller i övrigt använder Luksusbaby.se loggat in som medlem av Luksusbaby kundklubb enligt punkt 2.1 och 2.2, behandlar vi även dina personuppgifter i förhållande till Villkor och bestämmelser för Luksusbaby kundklubb, som är gällande tillsammans med denna personadatapolicy. Vid oöverensstämmelser mellan denna persondatapolicy och Villkor och bestämmelser för Luksusbaby kundklubb, har sistnämnde företräde.  

2.4.1 Syftet med Luksusbaby’s behandling är att tillvarata vår samarbetsrelation och kunna fullgöra Luksusbaby’s förpliktelser i samband med detta.

2.4.2 Den rättsliga grunden för denna behandling kommer normalt att vara det avtal som ingåtts mellan dig och/eller det företag du representerar och Luksusbaby enligt dataskyddsförordningen, artikel. 6, stycke 1, punkt b. Beroende på samarbetets karaktär kan den rättsliga grunden också vara något annat, till exempel Luksusbaby berättigade intresse att etablera och tillvarata relationen mellan dig och/eller det företag du representerar, enligt dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt f.

3. LAGRING AV DINA PERSONUPPGIFTER

3.1 Luksusbaby har inte tillgång till din IP-adress, men den överlåts till vår samarbetspartner Google Analytics som behandlar den för att generera statistik över användningen av vår webbplats. Google Analytics agerar bara för Luksusbaby räkning, varför de inte får använda uppgifterna i egna syften. Luksusbaby har dessutom möjlighet att implementera Facebook Pixels på Luksusbaby.se för att samla in data som kan användas för optimering av våra Facebook-annonser. I samband med detta får Facebook information om din IP-adress samt information om din enhet och det sätt som du använder Luksusbaby.se. När Facebook Inc. använder personuppgifter som samlats in via Facebook Pixels på Luksusbaby.se, till exempel för att förbättra sitt reklamsystem, kan Facebook Inc. och Luksusbaby anses vara gemensamt personuppgiftsansvariga. Mer information om detta hittar du i Facebooks Datapolicy (läs mer här).

3.2.1 I samband med leverans av varor som du har köpt hos Luksusbaby kommer uppgifter om ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer och ordernummer samt specifika leveransönskemål att lämnas ut till den transportör som ansvarar för leveransen av de köpta varorna till dig.

3.5 Information som Luksusbaby behandlar om dig som ett led i en samarbetsrelation kommer inte att lämnas ut till tredje part såvida inte det är nödvändigt med avseende på syftet med relationen eller det är nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla ett berättigat intresse, till exempel i samband med tvister då uppgifterna kan lämnas ut till myndigheter och rättsinstanser.

4. Dina rättigheter

4.1 Som personuppgiftsansvarig måste vi informera dig om dina rättigheter för att skapa en öppenhet om behandlingen av dina personuppgifter.

4.2 Rätt till tillgång

4.2.1 Du har rätt att när som helst begära information av oss om vilka personuppgifter vi har registrerade om dig, vilket syfte registreringen fyller, vilka kategorier av personuppgifter och mottagare av personuppgifter det kan röra sig om samt information om varifrån uppgifterna har inhämtats.

4.2.2 Du har rätt att få ut en kopia av de personuppgifter vi behandlar om dig. Om du vill ha en kopia av dina personuppgifter skickar du en skriftlig begäran om det till info@luksusbaby.se. Du kommer att bli ombedd att intyga att du är den person du utger dig för att vara.

4.3 Rätt till rättelse

4.3.1 Du har rätt att få felaktiga personupplysningar om dig själv rättade av oss. Om du har uppmärksammat felaktiga upplysningar, som vi har registrerat på dig, ber vi dig om att skicka oss en skriftlig begäran om att få informationen rättat. Du kommer bli ombed att verifiera, att du är den du utger dig för att vara. 

4.4 Rätt till radering

4.4.1 I vissa fall har du rätt att få vissa eller samtliga av dina personuppgifter raderade av oss, till exempel om du drar tillbaka ditt samtycke, och vi inte har någon annan rättslig grund att fortsätta behandlingen. I den omfattning en fortsatt behandling av dina personuppgifter är nödvändig, till exempel för att vi ska kunna uppfylla våra rättsliga förpliktelser eller kunna fastställa, göra gällande eller försvara ett rättsligt anspråk, är vi inte skyldiga att radera dina personuppgifter. Du kommer att bli ombedd att intyga att du är den person du utger dig för att vara.

4.5 Rätt till att begränsa behandlingen till lagring

4.5.1 Du har i vissa fall rätt att få behandlingen av dina personuppgifter begränsad så att den endast består av lagring, till exempel om du anser att uppgifterna vi behandlar om dig inte är korrekta.

4.6 Rätt till dataportabilitet

4.6.1 De personuppgifter som du själv har lämnat till oss har du i vissa fall rätt att få ut i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och du har rätt att överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

4.8 Rätt att återkalla samtycke

4.8.1 Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke som du har gett oss för viss behandling av personuppgifter, till exempel för att skicka nyhetsbrev och direktmarknadsföring. Om du vill återkalla ett samtycke ska du kontakta info@luksusbaby.se

4.9 Rätt att inge klagomål

4.9.1 Du har rätt att när som helst inge klagomål om vår behandling av dina personuppgifter till Datatilsynet (danska datainspektionen). Klagomål kan bland annat inges per e-post till dt@datatilsynet.dk eller per telefon på +45 33 19 32 00.

5 RADERING AV PERSONUPPGIFTER

5.1 Uppgifter som samlas in om din användning av Luksusbaby.se enligt punkt 2.1 raderas enligt reglerna i Luksusbaby’s Cookiepolicy. När varje enskild cookie upphör att gälla anges i Cookiedeklarationen. Upplysningar om dig, från din användning av vår online chatt, raderas efter 60 dagar, enligt punkt 2.1.

5.2 Uppgifter som samlas in i samband med dina köp och förfrågningar till Luksusbaby enligt punkt 2.2 kommer att raderas när ditt ärende är avslutat och färdigbehandlat, om det inte lagras i din kundprofil, och raderas 5 år efter att kundrelationen upphört.

5.3 Uppgifter som samlas in i samband med din prenumeration på vårt nyhetsbrev enligt punkt 2.3 raderas när ditt samtycke till nyhetsbrevet återkallas, såvida vi inte har annan grund för behandlingen av personuppgifterna.

5.4 Uppgifter om dig och ditt medlemskap av Luksusbaby’s kundklubb, enligt punkt 2.4 raderas 30 dagar efter att du avregistrerar dig som medlem av kundklubben. 

5.6 Uppgifter som du lämnar på Luksusbaby’s profiler på sociala medier enligt punkt 2.6 kommer som utgångspunkt att finnas kvar i dessa profiler som en del av sidans historik. Du kan alltid när du vill själv radera dina uppgifter på Luksusbaby’s profiler på sociala medier.

5.7 Uppgifter som kommer från en samarbetsrelation enligt punkt 2.8 lagras så länge de har relevans med anledning av den befintliga eller potentiella samarbetsrelationen och under en efterföljande period så länge det är nödvändigt för Luksusbaby att kunna dokumentera relationen.

6 SÄKERHET

6.1 Vi har vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder mot att personuppgifter oavsiktligt eller olagligt förstörs, går förlorade, ändras eller skadas samt mot att de kommer till obehörigas kännedom eller missbrukas.

6.2 Endast medarbetare som har ett verkligt behov av att ha tillgång till dina personuppgifter för att utföra sitt arbete har tillgång till uppgifterna. Dessa medarbetare är instruerade i hur personuppgifter behandlas på tillbörligt sätt.

7 KONTAKTUPPGIFTER

7.1 Luksusbaby A/S, CVR: 37757519 är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas in av Luksusbaby.

7.2 Om du har frågor om eller synpunkter på denna Personuppgiftspolicy eller vill utöva en eller flera av dina rättigheter som beskrivs i punkt 4 kontaktar du:


Luksusbaby A/S
Porsborgparken 15
9530 Støvring
Danmark
Tlf. nr.: 08 446 897 26
E-mail: info@luksusbaby.se
CVR: 37757519

8  ÄNDRINGAR I PERSONUPPGIFTSPOLICYN

8.1 Denna Personuppgiftspolicy uppdateras löpande. Den aktuella versionen är alltid den som kan hittas här på Luksusbaby.se
8.2 Har du anmält dig till Luksusbaby kundklubb, blir du informerad om ändringar i personuppgiftspolicyn vid utskick av information till den registrerade e-postadress. 

9 VERSIONER

9.1 Det här är version 2 av Luksusbaby’s Personuppgiftspolicy daterad 24 November 2020.

COOKIEPOLICY HOS LUKSUSBABY A/S

När du besöker vår webbshop, Luksusbaby.se, samlas det upplysningar in om dig, som används till att förbättra användarupplevelsen och funktionen av Luksusbaby.se. Upplysningarna som samlas in, sparas i 5 år i förhållande till gällande lovgivning.
Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång vår hemsida försöker placera en cookie på din enhet. 

Vilka cookies använder vi?

Webbsidan använder ”cookies”, som är en textfil, som sparas på din dator, mobil eller andra elektriska enheter som kan känna igen cookies. Den kommer ihåg inställningar, utför statistik och målinriktade annonser. Cookies innehåller inte skadliga koder som exempelvis virus.

Det är möjligt att radera eller blockera cookies. Om du raderar eller blockerar cookies kommer annonser bli mindre relevanta och kommer poppa upp oftare på sidan. Det kan riskera att webbsidan inte fungerar optimalt eller att du inte får tillgång till allt innehåll. 

Webbsidan innehåller tredjepartscookies, där i varierande form kan omfatta:
Tredjepartscookies sätts av en annan webbplats. Dessa cookies kan samla in information om de aktiviteter som en användare gör på vår hemsida över tid och på andra webbplatser.

  • Facebook Pixel och Analytics
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads
  • Cookiesaver
  • HelloRetail
  • Klaviyo

Alla upplysningar som sparas, sparas krypterat, och transmitteras krypterat till och från verksamheten.