Retur

Så här skickar du tillbaka ditt paket till Luksusbaby

På Luksusbaby.se har du 14 dagars ångerrätt som börjar gälla från den dag du tog emot ditt paket. Nedan följer en förklaring om hur du på enklaste sätt skickar tillbaka din returvara till Luksusbaby.se.

Retur av paket från Luksusbaby.se Retursedeln kostar 148,95 SEK och kan köpas här.

Vid byte ska du göra en ny beställning och sedan skicka tillbaka den första varan. Om du vägrar att ta emot paketet, kostar det 148,95 SEK i returfrakt. *Gäller inte för Instabox.

Har du köpt en gåva på Luksusbaby.se? Vid köp av gåvor kan returrätten för gåvan förlängas genom att kontakta oss via e-post. Vi erbjuder gärna ett utbytesmärke och paketinslagning. Detta kan du ange i kommentarsfältet.

Har du fått en gåva från Luksusbaby.se? Om du har fått en gåva från Luksusbaby som du önskar returnera, återbetalas pengarna till köparens kort när returen är mottagen. Om du istället önskar ett presentkort, kan du notera detta på retursedeln. Kom ihåg att ange din egen e-postadress så att vi kan skicka presentkortet till dig. Vi kan tyvärr inte återbetala pengarna till ett annat konto. Om du önskar återbetalning, bör du kontakta personen som gav dig presenten.

Ska du skicka tillbaka en vara? Inga problem Om du önskar byta eller returnera en vara, var vänlig observera följande:

 • Varan ska vara i sitt originalförpackning.
 • Varan får inte visa tecken på användning såsom skador, fläckar, eller lukta av parfym eller rök.
 • Dessutom ska originalmärken finnas kvar på kläderna, eftersom vi annars inte kan sälja varan vidare. Exempelvis ska skor vara i sin originalkartong och kläderna i sin originalförpackning.

När du är redo att skicka tillbaka varan, gör du följande:

 • Besök vår returportal via länken här: https://app.peakwms.com/portal/Luksusbaby
 • Packa varan i originalförpackningen som angivet ovan.
 • Packa varan försiktigt så att den inte skadas under transporten.

*Vi rekommenderar att du använder vår retursedel då paketet är försäkrat och det finns spårning samt snabb leverans. Var uppmärksam på att du ska lämna det hos samma fraktleverantör som du valde vid leveransen. Om du beställde med PostNord, använd då PostNords retursedel. Om paketet lämnas felaktigt täcker inte försäkringen, och Luksusbaby kan inte hållas ansvarigt för detta.

Om du väljer en annan fraktleverantör, observera följande:

 • Paketet ska skickas till vår adress: Luksusbaby A/S Porsborgparken 15 9530 Støvring Danmark
 • Paketet ska skickas direkt till vår adress.

Hur fyller jag i retursedeln?

 • Pengar tillbaka: Välj orsaken till returen och välj sedan "Money back". Vi tar 148,95 SEK för returen som dras när du använder returetiketten.
 • Presentkort: Välj orsaken till returen och välj sedan "Credit".
 • Byte: Gör en ny beställning och markera bredvid den vara du vill ha pengarna tillbaka för. Vi tar 148,95 SEK för returen som dras när du använder returetiketten.

Reklamation Vi kontrollerar varan innan vi skickar den, men ibland kan oförutsedda händelser inträffa eller varan kan ha ett produktionsfel. Om du vill reklamera en vara, vänligen lägg fram ditt klagomål här så snart som möjligt: app.claimlane.com/c/luksusbaby-se

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-3 arbetsdagar efter att vi har mottagit ditt klagomål via länken ovan.

Har du fler frågor? Vår kundtjänst är redo att hjälpa dig alla vardagar från kl. 08 till 20, samt 08 till 15 på helger och helgdagar. Förutom den 24 och 31 december, då har vi stängt. Du hittar kontaktinformation här.